Deze site is gebouwd door van Rij internetdiensten & sales in opdracht van Melt Wax Den Helder. Op deze site rust copyright.

Home Webshop Informatie Marktagenda Verkooppunten Contact
Waxjes Aroma Lampen Geur Branders Car Parfumes
Home Webshop Informatie Marktagenda Verkooppunten Contact

Melt Wax Den Helder

Korvetstraat  53

1784 MP Den Helder

info@meltwax.nl
T.: +31 (0)223-724177

Over ons:

Sinds 07-09-2013 zijn wij samen een bedrijf gestart in waxjes , Onze passie voor waxjes is jaren geleden al begonnen. Wij kochten maandelijks samen de  amerikaanse geurwaxjes via internet…

Lees meer…

In one webshop vindt u diverse producten. Van waxjes met de heerlijkste geuren tot aan branders voor het branden van de wax en etherische olie. Melt Wax heeft voor u een groot scala aan geur branders. Zowel op basis van een waxinelichtje als elektrisch. Zo is er altijd wel een geur brander die bij uw stijl en in uw interieur past.plaats eenvoudig het waxje in de brander en voila! Melt Wax heeft voor u meerdere modellen Geur Lampen. Zo is er altijd wel een Aroma Lamp die bij uw stijl en in uw interieur past.plaats eenvoudig het waxje in de aroma lamp en geniet van de heerlijke geur met stijl! Ook kunt u bij Melt Wax Den Helder terecht voor de meest origine waxine houders. Kijkt u eens in ons uitgebreidde assortiment. Er zit vast iets naar uw smaak bij. beheer Home Melt Wax geuren zijn niet alleen geschikt voor in uw huis. Ook in uw auto kunt u nu genieten van de heerlijke geur van de Waxjes.De stijlvolle hanger hangt u eenvoudig aan uw spiegel. U bestelt de geur die u in de auto wenst! Contact Magic lamp Aanbiedingen Wilt u nu eens een echt origineel cadeau? Geef iemand eens ťťn van onze stijlvolle cadeau sets cadeau.

Wij zijn Wilma van Loon-Bruin en Brigitta Bruin-Seegers, 2 Schoonzusjes uit Den Helder.


Sinds 07-09-2013 zijn wij samen een bedrijf gestart in waxjes, Onze passie voor waxjes is jaren geleden al begonnen.


Wij kochten maandelijks samen de amerikaanse geurwaxjes via internet of kochten dat zelfde product in Goes in een winkel die deze waxjes ook verkocht. Totdat dit bedrijf de vorm moest veranderen, omdat het teveel op snoepjes leek. Hierdoor veranderde niet alleen de vorm, maar de heerlijke geur van de wax was daardoor ook verdwenen. Waardoor wij uiteindelijk hebben besloten om zelf waxjes te gaan maken met heerlijke geuren.


Na verder onderzoek naar deze waxjes bleek het ook nog eens zo te zijn dat het niet verantwoord was voor mens, dier en milieu. Wij besloten om waxjes te gaan maken die dat wel zijn!


Wij hebben er bewust voor gekozen om eco soja te gaan gebruiken voor onze waxjes en ook te gaan werken met meerdere etherische olieŽn. Waarom eco soja wax? Onze Ecosoja komt uit Noord Amerika en is verbouwd zonder herbiciden en pesticiden en is niet genetisch gemanipuleerd. Het is zuiver plantaardig, biologisch afbreekbaar en absoluut niet giftig. Dus verantwoord voor mens, dier en milieu!


Wij zijn begonnen onder de eigen verzonnen naam Melt-Wax Den Helder met 14 geuren en een aantal exclusieve geurbranders. Het bleek al snel helemaal hot te worden omdat wij de eerste in Den-Helder waren die biologische waxjes verkochten.

Binnen 3 weken zijn wij uitgebreid naar 90 verschillende wax geuren waaronder 14 dames parfumgeuren en 7 heren parfumgeuren.

Onze waxjes verkopen wij in losse cupjes ieder zijn eigen kleur, geur en naam.


De verkoopprijs is vastgesteld op € 0,60 per cupje.


Onze geuren geven minimaal 6 uur geur af mits er een geurbrander van minimaal 11 cm hoog en een 4 uurs waxinelichtje wordt gebruikt .


Ons bedrijf blijft groeien ook mede dankzij onze verkooppunten en ons steeds meer uitgebreide assortiment in exclusieve geurbranders, Electrische geurbranders, luxe tafellampen en car perfume.