Deze site is gebouwd door van Rij internetdiensten & sales in opdracht van Melt Wax Den Helder. Op deze site rust copyright.

Home Webshop Informatie Marktagenda Verkooppunten Contact
Waxjes Aroma Lampen Geur Branders Car Parfumes
Home Webshop Informatie Marktagenda Verkooppunten Contact

Melt Wax Den Helder

Korvetstraat  53

1784 MP Den Helder

info@meltwax.nl
T.: +31 (0)223-724177

Over ons:

Sinds 07-09-2013 zijn wij samen een bedrijf gestart in waxjes , Onze passie voor waxjes is jaren geleden al begonnen. Wij kochten maandelijks samen de  amerikaanse geurwaxjes via internet…

Lees meer…

In one webshop vindt u diverse producten. Van waxjes met de heerlijkste geuren tot aan branders voor het branden van de wax en etherische olie. Melt Wax heeft voor u een groot scala aan geur branders. Zowel op basis van een waxinelichtje als elektrisch. Zo is er altijd wel een geur brander die bij uw stijl en in uw interieur past.plaats eenvoudig het waxje in de brander en voila! Melt Wax heeft voor u meerdere modellen Geur Lampen. Zo is er altijd wel een Aroma Lamp die bij uw stijl en in uw interieur past.plaats eenvoudig het waxje in de aroma lamp en geniet van de heerlijke geur met stijl! Ook kunt u bij Melt Wax Den Helder terecht voor de meest origine waxine houders. Kijkt u eens in ons uitgebreidde assortiment. Er zit vast iets naar uw smaak bij. beheer Home Melt Wax geuren zijn niet alleen geschikt voor in uw huis. Ook in uw auto kunt u nu genieten van de heerlijke geur van de Waxjes.De stijlvolle hanger hangt u eenvoudig aan uw spiegel. U bestelt de geur die u in de auto wenst! Contact Magic lamp Aanbiedingen Wilt u nu eens een echt origineel cadeau? Geef iemand eens ťťn van onze stijlvolle cadeau sets cadeau. Privacy Beleid

Hieronder vindt u ons Privacy beleid

Vertrouwen

Uw vertrouwen is voor ons van het grootste belang. Om uw bestelling te behandelen en u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van u nodig. Deze gegevens worden uiterst zorgvuldig behandeld conform de Wet bescherming persoonsgegevens.


privacy

Uw privacy wordt door meltwax.nl gerespecteerd door uw persoonsgegevens vertrouwelijk te behandelen. Deze gegevens worden niet zonder uw toestemming aan derden verstrekt.


Met welk doel worden uw gegevens verwerkt?
- Voor het in behandeling nemen, administreren en verzenden van uw bestelling.
- Voor het beantwoorden van uw vraag over onze producten.
- Om u te informeren over nieuwe producten een aanbiedingen.


Uw rechten
U kunt meltwax.nl altijd verzoeken om:
- Uw gegevens in te zien.
- Uw gegevens te verbeteren, aan te vullen, af te schermen of te verwijderen.


Privacy:

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van meltwax.nl. Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst, het voeren van een verantwoord klantenbeheer, risicobeheer en voor eigen marketingdoeleinden. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.
Indien u van ons geen commerciŽle aanbiedingen meer wenst te ontvangen, kunt u dit per e-mail aan ons bevestigen.